Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Περί χρυσαυγητών μαλακίας.


   Λόγο έλλειψης σύνδεσης με το διαδίκτυο την οποία βιώνω τώρα τελευταία, αναγκάστηκα να καταπιώ την ίδια μου την χολή σχετικά με τα πολιτικά δρώμενα του μήνα αυτού και του περασμένου. Δυστυχώς για όλους όσους δεν θέλουν να μιλώ για τα πεπραγμένα, επέστρεψα με μπόλικο δηλητήριο για τα τομάρια τους. Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι, κανένα από τα υπάρχοντα κόμματα δεν με εκφράζουν. Έτσι, όταν θα θίξω οποιοδήποτε κόμμα, έχετε στο μυαλό σας ότι δεν μιλάω ως υποστηρικτής κάποιου, μα παρα μόνο ως πνιγμένο και απηυδισμένο νιάτο, έτοιμο να αρχίσει να θερίζει κεφάλια στην κατάσταση που είμαστε. (Ο τίτλος είναι παραποίηση των αρχαίων ελληνικών πολιτικών λόγων που εκφωνούνταν στην Ηλιαία κυρίως.)

Αρχικά θα ήθελα να σχολιάσω τα ίδια τα σκατά στα οποία ορισμένοι χώθηκαν με χαμόγελο. Δυστυχώς πήραν και τους υπόλοιπους στην μανιασμένη τους λύσσα για φασιστοκρατία. φυσικά ξέρετε για τι μιλάω. Για τους γνωστούς άγνωστους χρυσαυγήτες. Είναι το πλήγμα που κατατρώει την χώρα μας ενώ εκείνη τους υποδέχεται σαν σωτήρες του έθνους. Τα ψέματα των άλλων πολιτικών ωχριούν μπροστά στα δικά τους, και ακόμη, υπάρχουν άνθρωποι-ανεγκέφαλες μαϊμούδες οι όποιοι τους ψηφίζουν περήφανα. Είναι ντροπή σας να ψηφίζετε κάποιον που δεν έχει καν δημοκρατικές αρχές. Ξεχνάτε μήπως τι πέρασε η ίδια η χώρα που αυτοί ''υπερασπίζονται'' από το σινάφι τους? Ή μηπως τώρα είναι καλοί και άγιοι? Τώρα που χτυπούν και δολοφονούν σαν ζώα νόμιμους μετανάστες με την δικαιολογία ότι είναι αλλοεθνής? Πρώτον, ανεγκέφαλα ζώα, κανένας σημερινός Ελληνας δεν είναι γενετικά αγνός Έλληνας. Κανένας δεν είναι πια ακέραιος ως προς το DNA του. Μετά την Τουρκοκρατία, όλοι δυστυχώς αποκτήσαμε τουρκικά γονίδια. Οι γυναικες τότε βιάζονταν και τα περισσότερα παιδιά είχαν πατέρα Τούρκο. Λυπάμαι που σας τρυπάω την φούσκα της ιδανικότητας αλλά Έλληνας σημαίνει να είσαι πρωτοπόρος, εφευρετικός, έξυπνος και με ανοιχτούς ορίζοντες, σύμφωνα με τους αρχαίους Έλληνες. Tώρα όμως βγαίνει ο Μιχαλολιάκος, και το κάθε πιόνι του συστήματος και σας ταΐζει ψέματα. Oύτε κι εκείνος ξέρει τι λέει. Eίναι τόσο αξιολύπητος που ούτε καν γνωρίζει αρχαιοελληνική ιστορία καθώς ξεφωνίζει τις ανιδεότητες του. Yποκρίνεται πως είναι Έλλην, και το μόνο που κάνει είναι να παίζει με τους μαλακούς εγκεφάλους ορισμένων Ελλήνων. Την γνωστή έκφραση "εγέρθητι" που όλα τα χρυσαυγητάκια παπαγαλίζουν ως σήμα αλληλοαναγνώρισης είναι προσβολή προς την κοινή γνώμη και το δικαίωμα να δηλώνουμε σεβασμό σε εκείνους που το αξίζουν. (μια ιστοσελίδα που περιγράφει το συμβάν ορθά είναι : http://www.sigmalive.com/news/greece/487418 ) Το θράσος αυτού του ανθρώπου και των υπόλοιπων γελωτοποιών της αυλής του είναι ασυναγώνιστο. Δουλεύει την Ελλάδα ψιλό γαζί, και εσείς κάθεστε και χειροκροτάτε από τον καναπέ σας τις ανοησίες που φτύνει ο κάθε ψυχοπαθής. Άκουσα ΤΟ θεϊκό σήμερα από τον οχετό που αποκαλεί στόμα αυτός ο άνθρωπος. Ότι λέει οι ομοφυλόφιλοι στην αρχαία Ελλάδα ήταν ελάχιστοι και κρυφοί ως προς τις επιθυμίες τους. 
Ρε, πάμε καλά? στην αρχαία Ελλάδα οργάνωναν τα συμπόσια και γινόντουσαν τέτοια όργια που θα έκαναν τον Matthew Lewis να κοκκινίσει. Το να ισχυρίζεται κάτι τέτοιο προσβάλλει την νοημοσύνη μας, αν μας έχει μείνει καθόλου. Καθώς λοιπόν αναρωτιέμαι πως στο καλό τον ψήφισαν τόσοι πολλοί στις πρώτες εκλογές, τρώω το πρώτο χαστούκι από την κοινωνία καθώς ανακαλύπτω πως ο κάθε νεοδημοκράτης και πασοκτζής έχει ψηφίσει χρυσή αυγή, για να ρίξει γροθιά στο κατεστημένο, ή τουλάχιστον να βάλει κάτι φουσκωτούς ντοπαρισμένους τύπους να το κάνουν. Και ερωτώ: γιατί να μην σηκώσετε τους πισινούς σας από τον καναπέ και να το κάνετε μόνοι σας? Ξύλο, γιαούρτωμα και ότι άλλο προκύψει, χωρίς την βοήθεια πληρωμένων κομματόσκυλων ή μάλλον πιο συγκεκριμένα κομματο-πίτμπουλ? Αφού το βλέπετε ξεκάθαρα πως είναι όλοι συνεννοημένοι. Όσο για το μπουγέλο και για τα χαστούκια στην εκπομπή του κύριου Παπαδάκη, καταριέμαι ειλικρινά εκείνους τους βαρβατάντρες που γύρισαν και επικρότησαν την βιαιοπραγία του Κασιδιάρη. 
Για άλλη μια φορά αποδεικνύουμε ακράδαντα την λεχρίτικη φύση των Ελλήνων, και την έφεση τους στο χτύπημα γυναικών. στην αρχαία Σπάρτη, αν χτυπούσες γυναίκα μετά όλη η οικογένεια είχε δικαίωμα να σε χτυπήσει/σκοτώσει ανάλογα τον βαθμό του ξυλοδαρμού, αγαπητέ Μιχαλολιακε, διότι στην αρχαία Ελλάδα τουλάχιστον οι άντρες είχαν και αρχές και αρχίδια. Εξηγήστε μου πόσο άντρες σας κάνει να νιώθετε ο ξυλοδαρμός και η χειροδικία απέναντι σε θηλυκά. Αλλή μια ατάκα που πέταξε ένα από τα πιτ-μπουλ των χρυσαυγητών, ο Κασιδιάρης, ήταν το  : με χτύπησε με τον ριζοσπάστη, και ένιωσα βρόμικος.   Βρώμικος ήσουν ήδη, αγαπητέ. Αν και μπορώ να παραδεχτώ πως τον καταλαβαίνω. μια φορά ακούμπησα την εφημερίδα της χρυσής αυγής νομίζοντας πως είναι προσπέκτους για βαφή αυγών. Δυστυχώς για 'μένα δεν ήταν, και ένιωσα τόσο βρώμικη που θέλησα να κάνω εμετό. Ένιωσα πως το IQ μου έπεσε στο 10 με το που την ακούμπησα. Μα ούτε γύρισα να επιτεθώ σε κανένα από τα πιτ-μπουλ τους, ούτε σε κανένα από αυτά τα 16-17 χρονών βλαμμένα που τριγυρίζουν και αναμασούν τα φασιστικά πιστεύω της χρυσής αυγής.
Μα θα έπρεπε να αναρωτηθείτε αυτό που είπε και ο Θεός του  καυστικού σχολιασμού της πολιτικής σκηνής, ο Σίλας. Αν ο Κασιδιάρης είναι ο υπεύθυνος τύπου, (που είναι, σύμφωνα με τον Μιχαλολιάκο) τότε υποτίθεται ότι είναι ο πιο πειθαρχημένος και λογικός άνθρωπος που έχουν, αυτός που μπορεί να επιχειρηματολογήσει και μπορεί να συνεννοηθεί αποφεύγοντας  έντονες καταστάσεις και συζητήσεις, έτσι? Σύμφωνα με τα κριτήρια του σωστού εκπροσώπου τύπου έτσι πρέπει. κι όμως, αυτός ο άνθρωπος ήρθε αντιμέτωπος με δύο γυναίκες, τις οποίες παραδέχομαι και εκτιμώ για τα λεγόμενα τους στην εκπομπή (και ιδιαιτέρως την Λιάνα για την προσωπικότητά της.) και δεν κατάφερε να συγκρατηθεί ακόμα και στην μέση μιας εκπομπής, επειδή του καταλόγισαν την αλήθεια. Όπως η Λιάνα είναι κουμούνι, έτσι κι αυτός είναι φασιστόμουτρο και εθνίκι, και το ότι θα μας πάνε πεντακόσια χρόνια πίσω είναι γεγονός. Έτσι, εκείνος  αντέδρασε καθώς θεωρούσε ανάλογα, με τον πιο βλακώδη τρόπο. Μήπως ήταν στημένο? Μήπως κανένας από τους χρυσαυγήτες δεν είναι ικανός να μιλήσει πολιτισμένα? Μα φυσικά και δεν είναι. Είναι άμυαλα ντοπαρισμένα κτήνη, με ένστικτα ζωώδη και συμπεριφορά απολίτιστη και προσβλητική προς το νοήμων κοινό. 
Τα ψέματα που σας ταΐζουν διαρκώς τα καταπίνετε αμάσητα και χωρίς σκέψη, χειρότερα από μωρά. Σας λένε πως οι χρυσαυγήτες είναι παιδιά καλά, με πτυχία και καθαρά ποινικά μητρώα, μα η αλήθεια είναι πως ζήτημα να υπάρχει ένας πτυχιούχος ανάμεσα τους, και αυτός είναι πτυχιούχος από γυμναστική ακαδημία. η κλίκα σημαντικότητας τους κρίνεται από το ΄πόσο βεβαρημένο είναι το ποινικό τους μητρώο, και η πυραμίδα ιεραρχίας τους ξεκινά από το χαμηλότερο αδίκημα και καταλήγει στο ψηλότερο. (κλέψιμο, ξυλοδαρμοί κλπ, ενδοοικογενειακής βια και παρενόχληση, απόπειρες βιασμού και βιαιοπραγίες, κ.α.) Αυτούς ψηφίσατε και με αυτούς θα ζήσετε. Τουλάχιστον μην αναγκάζετε αυτούς που τους μισούν να πέσουν στον λάκο της αποβλάκωσης και εξαθλίωσης μαζί σας. Τους βλέπω τώρα και μου έρχεται να βάλω τις φωνές. Βγαίνουν περήφανοι στα στενάκια και στα σοκάκια, σουλατσάροντας με τις μπλουζίτσες
και τα καπελάκια με τα συνθηματικά και το όνομα του κόμματος, όπως και με το σήμα του μέανδρου, βεβηλώνοντας το σήμα του αρχαίου πολιτισμού μας, ακριβώς όπως οι ναζί με την σβάστικα. Σουλατσάρουν και απειλούν, χτυπούν και βρίζουν όποιον τους εναντιώνεται. Αν αυτό δεν οδεύει προς χούντα, τότε δεν ξέρω τι... Αυτοί οι προδότες του ελληνικού πολιτισμού είναι υπαίτιοι για την κατάντια μας. Και για να απαντήσω σε ένα από τα πιο ηλίθια επιχειρήματα υπέρ της χρυσής αυγής, "διώχνουν τους λαθρομετανάστες." Πρώτον, δεν τους διώχνουν, τους σαπίζουν στο ξύλο, τους βασανίζουν και μετά τους σκοτώνουν μαζικά, με τον έναν η με τον άλλο τρόπο. Δεύτερον, στην χούντα, στην τουρκοκρατία και γενικότερα σε δύσκολες εποχές της Ελλάδας, πολλοί Έλληνες έφυγαν προς αναζήτηση μιας νέας ζωής, οι περισσότεροι άφραγκοι και λαθραίοι. Αν τους έκαναν εκεί αυτά που κάνουν τώρα εδώ οι χρυσαυγήτες, τότε θα διαμαρτυρόσασταν. Τρίτον, το πρόγραμμα ''σκούπα'' είχε ξεκινήσει πολύ πριν αναδυθούν από την κοπριά του ελληνικού πολιτισμού οι χρυσαυγήτες, και μάλιστα με πολύ περισσότερη ανθρωπιά και αποτελεσματικότητα. (εάν κυνηγάς κάποιον θα κρυφτεί, χαζά ζώα.) Οπότε το επιχείρημα σου είναι άτοπο, όπως και η απόφαση σου να ψηφίσεις χρυσή αυγή, αγαπητέ-ή. Έβαλες τα χεράκια σου κ έβγαλες τα ματάκια σου, τώρα κάτσε και λούσου τα Ελληνικέ λαέ.
 Κλείνοντας, θα ήθελα να πω πως αυτή είναι η προσωπική μου άποψη, και δεν θα την καταπνίξω. ελευθερία του λόγου είναι κάτι που σιγά σιγά μας στερείται, και δεν σκοπεύω να αποποιηθώ του δικαιώματος μου προς την ελεύθερη έκφραση. Ζούμε σε μια ελεύθερη χωρά, για τώρα. 


(επόμενο δοχείο χολής θα γίνουν τα άλλα επικρατέστερα κόμματα, και θα παραθέσω και το δικό μου ιδανικό κόμμα, για όποιον ενδιαφέρεται. )

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου